vrijdag 19 januari 2018

21 januari: Zondagmiddaglezing over Water

Op zondagmiddag 21 januari is het zover: de zondagmiddaglezingen van de Soroptimistclub in Delft gaan weer van start. Een serie van 3 lezingen waarmee je een goed doel steunt. In 2018 gaat de opbrengst van de lezingen naar Stichting Kijk Haar!


De eerste lezing op zondag 21 januari wordt gegeven door waterveiligheidsanalist en deskundige Annegien Tijssen.  Zij zal haar kennis en inzichten delen met het publiek over de verschillende aspecten van watermanagement, de sociale impact van overstromingen en vertellen over haar eigen ervaringen die ze heeft opgedaan bij de Wereldbank in Washington en Deltares in Delft.


Aanvang 14.00u 
Locatie: Prinsenkwartier St Agathaplein 4 Delft.
Kosten €15. 

Geïnteresseerden kunnen zich nog aanmelden via lezingsoroptimistdelft@gmail.com
De bijdrage kan bij aankomst contant worden voldaan. 



Helaas lukt het niet iedereen om weer zelfstandig aan de slag te gaan of te blijven. Dit geldt met name voor 50-plussers en zeker de groep mensen die afhankelijk is van een uitkering. Kijk Haar wil dat er in Delft, maar ook in de rest van Nederland meer 50+ vrouwen met een uitkering in staat zijn hun levenssituatie te verbeteren en een eigen, onafhankelijke inkomenspositie te verwerven.

Kijk Haar! wil een bijdrage leveren door deze vrouwen te stimuleren, uit te dagen en te faciliteren om zelf verantwoordelijkheid te nemen en te werken aan groei en ontwikkeling. Dit doen wij door het aanbieden van een gratis zes-weeks trainingsprogramma, meerdere keren per jaar.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten